Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri sınaqdan keçirirəm. Bəzilərini bəyənirəm, bəzilərindən isə tez imtina edirəm. Əsas səbəb – istifadəçi təcrübəsinin rahatlığı və məlumatların idarə olunmasının sadəliyidir. Mən rahatlığı təhlükəsizliklə birləşdirən platformalar axtarıram. Azərbaycanda bu iki keyfiyyəti özündə cəmləşdirən saytlar barədə nə düşünürsünüz? Kimsə şəxsi təcrübəsini bölüşə bilərmi?
5 Views

Siz heç duyğularla dolu bir səhifə görmüsünüzmü? Yəni, sadəcə məlumat deyil, həm də bir hiss, bir enerji daşıyan sayt? Mən əvvəllər bu cür bir şeylə qarşılaşmamışdım. Amma bu gün, artıq neçə gündür ki, ziyarət etdiyim bir ünvanda bu hissləri yaşadım. bura hər dəfə yeni bir şeylə gəlir. Bura baxan insana elə gəlir ki, onu gözləyənlər var, onun üçün hazırlanmış bir dünya var. Mən bu platformada itiriləcək heç nə tapmadım, əksinə, tapdığım hər şey mənə dəyərli göründü. Bu sayt sadəcə ekrandakı şəkillər deyil, o, sənin içindəki marağı oyadır, səni araşdırmağa, öyrənməyə həvəsləndirir. Və bu, ən gözəl hissdir.